Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /home/shahrebanovan/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152

Sorry, no posts matched your criteria.

    آموزش پخت استیک براکیول یک غذای ایتالیایی لذیذ

    [caption id="attachment_3911" align="aligncenter" width="300"]استیک براکیول|استیک آموزش پخت استیک براکیول یک غذای ایتالیایی لذیذ[/caption] استیک براکیول یک غذای بسیار لذیذ ایتالیایی است که پیشنهاد میکنم یک بار امتحان کنید تا به یکی از طرفداران پر و پا قرص آن تبدیل شوید.

    روش تهیه استیک براکیول

    ✏️مواد لازم برای۴ نفر: 🚩گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم 🚩سالسا (گوجه فرنگی) ۳,۱/۴ فنجان 🚩سرکه سفید ۱/۴ پیمانه 🚩آب مرغ ۲/۳ پیمانه 🚩خرده نان ۱/۲ پیمانه 🚩پنیر پارمسان ۲/۳ پیمانه 🚩پنیر چدار رنده‌شده ۱/۳ پیمانه 🚩سیر ۱ حبه 🚩روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری 🚩برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپ خوری 🚩نمک و فلفل به مقدار لازم  

    ♨️طرز تهیه استیک براکیول:

    🔹سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید. جعفری را خرد کنید. سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید. سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید. 🔹استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند. از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.. با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید. 🔹فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 🔹سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید. 🔹پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد 🔹رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتی متری دهید. قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید. 💡سایر نکات 🔸رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجه‌فرنگی داخل فر گریل شده‌ است. از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید.

ارسال دیدگاه


تمامی حقوق مادی و معنوی اين وبسايت متعلق به باران موزیک ميباشد. [15-08:14:49] K