طرز تهیه ترشی لیته بسیار خوشمزه و لذیذ که در فصل سرما و در کنار غذاها واقعا لذت بخش میشود.
مواد لازم
بادمجان ۱ کیلو . فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ۱ عدد . فلفل دلمه ای سبز بزرگ ۱ عدد . فلفل سبز ۷۰ گرم
هویج بزرگ ۳ عدد . سیر رنده شده ۳ یا ۴ حبه . کلم پیچ سفید نصف عدد . سرکه ۱ کیلو
مرزه ۱۰۰ گرم . نعناع ۱۰۰ گرم . ترخون ۱۰۰ گرم . گیشنیز ۱۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم . پونه ۱۰۰ گرم . زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترشی را به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.